2010-11-30

2010-11-30 @ 23:28:00
woah, någon som kollat igenom en jädra massa sidor i bloggen idag, haha. väldigt hög siffra på sidträffarna.
känner hur mycket det tar på mig nu att jobba på McDonald's. Både fysiskt och psykiskt. Håller på att leta nytt jobb, så får se om någon tycker jag verkar intressant..... haha.
Imorgon blir det till att ringa veterinären, min baby verkar inte må så bra. :( Mamma tyckte det kändes som han hade vätska i magen och dessutom har han massa tovor i pälsen sedan innan som jag insett att jag inte kan få ur med en borste. Mitt lilla hjärta. <3

2010-11-28

2010-11-28 @ 22:42:51
Fredags jobbnatt gick helt okej, var klara vid halv 7 ändå. Dock skrek jag för första gången på en kund, wops.
Dagen efter var dock ingen höjdar dag, efter att inte ha kunnat sova mer än 5 timmar per dag under hela veckan, så väckte mamma mig såklart tidigt på lördag också, för att det var dags att åka iväg och handla. Blev en massa kul shopping och sen var det till att julpynta i lägenheten. Med mitt temperament efter att ha sovit dåligt så gick det inte alls bra, och planerna med att träffa syster gick i kras.
Idag har jag återigen varit iväg och handlat med familjen lite överallt. Har dock komiskt nog inget minne alls just nu av vad det är jag har köpt...

Hur som helst, mamma och jag har precis kollat på Sherlock Holmes hemma hos dem och jag kom hem för en liten stund sedan. Här sitter jag nu och gör ingenting alls och lär fortsätta med det ett tag. Imorgon är det på det med jobb igen, woho.
Nu ska jag pussa lite på min lilla Pixel och fortsätta äta gottis.

Ciao!

fuck.

2010-11-26 @ 18:37:02
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.
Jag tycker redan det är jobbigt som det är att jobba natt, och nu fick jag reda på att vi är två för lite i natt. Jag orkar inte. Nu kommer ångesten krypandes.
Känns som det verkligen är dags att byta jobb...

2010-11-26

2010-11-26 @ 17:53:34
Vaknade för en stund sedan. I natt är det dags för sista jobbnatten av fyra denna veckan, och jag är så glad att det är sista! Ikväll kommer det komma massa fulla, jobbiga, otrevliga människor och jag hoppas jag har tålamod till det. Det sprack nästan igår.
Får hoppas på att folk kan lära sig att bete sig normalt. Men det verkar svårt när man kommer till McDonald's....
Nu ska jag hur som helst börja städa ORDENTLIGT, för imorgon ska jag och mamma julpynta är det tänkt. Sen handla och sen troligtvis utgång eftersom min kära syster missförstått så det blir ingen filmkväll..

2010-11-25

2010-11-25 @ 07:07:09
Det är svårt att inte bli på bra humör när det snöar ute. Slasket hatar jag, men snön .. det är så fint :') Kom hem för en stund sedan efter jobbnatten, ska strax sova. Kommer så mycket blandat folk under natten, och många av dem orkar man bara inte med. VEM FAN SUPER EN ONSDAG?! Just nu ligger jag bara i sängen med min prins bredvid mig och kände för att skriva lite. Det är inga vidare intressanta inlägg jag formulerar nu för tiden, men det är ändå lite skönt att skriva av sig, iallafall det ytliga.

Fick en fin lön denna månaden! Så när jag vaknar senare är det dags för att betala lite räkningar och skulder och sen antar jag att jag ska med mina föräldrar och handla. Vet inte om jag skulle passa Melina också, men isåfall ringer väl Markus antar jag.. Melina är för övrigt hans dotter, helt underbar är hon! Det är när man ser såna sötingar som man längtar själv, men i dagsläget är det waay to soon!

Måste ringa veterinären imorgon också, glömde såklart det idag. Pixel har bara fått halva ID-märkningen i örat, nog smidigt. Stackars lilla, som lär få stå ut med samma sak igen :( Don't like!
Nu känner jag hur tunga ögonlocken börjar bli. Dags för sömn och mysiga drömmar..

See ya!

2010-11-24

2010-11-24 @ 15:26:35
En månad kvar till julafton idag!
Hahahaha, natten på jobb var den sjukaste jag har varit med om. Allting började egentligen med att Liri, vår skiftledare, kom in med en snöboll för att kasta på Klara. Någon timme senare hade jag och Klara is-krig som slutade med is i hennes tröja och en smitande Marielle. Helt plötsligt när jag står och pratar med en kund i DT:n, kommer klara springandes med en snöboll som hon trycker upp i huvudet på mig! Kunderna skrattade ju rätt mycket när de kom fram kan jag säga. Efter det fick klara både sopborstar och vatten i huvudet och över sig, inte glad var hon. Minns inte att jag har skrattat så mycket på jobb ever, men så blir det väl när man är övertrött. Sjukt bra natt var det iallafall! :D haha.
Nu vaknade jag för en liten stund sedan och sitter och undrar vad jag ska fördriva tiden med idag fram tills jobb. Komiskt nog är jag pepp för jobb, vad hände?
Nu; läsa klart min bok.

Ciao.

2010-11-23

2010-11-23 @ 12:42:37
Imorgon är det exakt en månad kvar till julafton. Känner att det kan vara dags att komma igång och köpa julklappar? haha.
Vaknade för en liten stund sedan, inte bra. Hade bestämt mig för att vara vaken hela natten så att jag ställer om mitt dygn, ..men jag somnade vid halv 1. (y) Well, som tur är så är det tisdag, så lär inte vara något att göra på jobb. Låt det gå snabbt som satan!
Sitter och äter frukost och ska snart läsa lite i min bok, och lite senare ska jag hälsa på Markus på sjukhuset.
Det är ungefär vad min dag består av. Och ja, .. städa. Så är det när man har katt, I guess.
Ciao!

2010-11-22

2010-11-22 @ 12:51:07
Ledig idag!
Skönt är det också. Ska städa lägenheten och sen kommer pappa hit och ska byta lampor. Ikväll är det bestämt att jag ska träffa Petra, kanske även syster hänger på :) Mys.

Sitter och kollar bartender utbildningar i USA, hade varit så häftigt att åka dit i en månad. Nu har jag ju Pixel, så hade inte gått.. Men jag måste säga att jag är väldigt sugen på det.
Huvudvärken ligger och gnager och jag sitter och väntar på att det ska släppa, sen kör jag igång med städning!

like a prayer

2010-11-21 @ 22:22:17
Jag har aldrig varit något stort fan av Idol, mer än att se utgallringarna. Kollar heller inte på det i år mer än någon gång då & då. Men jag måste säga - Jay, jävlar. Han ser bra ut på något sätt, har en grymt röst, och humor. Antar att det gör det lite extra när jag vet saker som han gått igenom, men han är bara så grym. Låt honom komma tvåa.

Och sen över till något annat. Jag är trött. Helt slut i huvudet efter de senaste dagarna. Sover inte när jag borde vilket resulterar i att jag får alldeles för lite sömn. Går jag och lägger mig i tid på kvällen för det? Nepp. Fast däremot ska jag faktiskt gå och lägga mig nu, så fort jag skrivit klart detta inlägg. När man blir yr i bollen på en cider så är det ett tecken på att man borde sova. Haha.
Jobbat 6-15 både lördag&söndag, vilket har inneburit ingen utgång. Däremot var jag på Nine ball igår med syster & hennes man, Jonas & Teo. Fick en hel del skratt där, och även blåmärken på rumpan av att ha suttit alldeles för länge på en mycket hård yta. Men inget att klaga på, jag hade en bra kväll och jag har saknat sådana kvällar.
Skulle egentligen träffa Thess & Martin, men det blir på lördag istället. Har jag bestämt. Japp.

Vill även berätta att jag och lillebror minsann ska gå på bio och kolla Harry Potter någon gång i veckan eller nästa. Inte allt för ofta vi umgås tycker jag ...

Nej fy, nu är det dags att sova.

-

2010-11-14 @ 22:48:44
There's that moment when you realize you've taken one step too far, and it's all too late. I guess I reached that moment.

wohoooo.

2010-11-14 @ 20:53:13
watching you watching me..

den där "reglen" som tjejer har, om att man inte får bli tillsammans med sina vänners ex? well, jag har iallafall lärt mig att samma sak verkligen inte gäller för killar. hmpf. det är faktiskt lite kul att betrakta ändå, hur desperata en del killar är. inte bara mot mig, utan allmänt mot tjejer. go go go.

hur som helst, vad är nytt? inget egentligen. snart är det första advent, sen jul och sen nyår. jag vill ha nytt jobb och ibland saknar jag nästan att ha en pojkvän. Men bara nästan.

Vad händer på nyår? För tidigt för att prata om kanske..

Äeh, jag hade nog inte så mycket att komma med nu heller märker jag.

Så .. hejdå :D

teenage circus

2010-11-05 @ 01:50:20
"Never let the fear of striking out,
keep you from playing the game."

Jag har så svårt för att gå och lägga mig på kvällarna. Vill inte sova. Kanske är det för att jag är så nöjd med hur allting är just nu, att jag inte vill sova för rädslan att den känslan ändras under morgondagen. Eller så har jag helt enkelt bara tröttnat på att somna ensam. Att vara singel är skönt, men jag saknar tryggheten.

Hur som helst så borde jag sova nu. Men det kommer jag inte göra på ett tag ändå, så varför jag skriver så har jag ingen aning om.

Underhåll mig?

Ciao.

RSS 2.0