Work work work!

2011-10-23 @ 11:34:08

Hello!
Sitter just nu på bussen på väg till jobb. Har en känsla av att det här kommer bli en riktigt bra dag!
Det är HIFs sista match idag om jag förstått det rätt, och ikväll blir det massa firande i stan. Detta innebär troligtvis också att innan matchen kommer alla komma och äta hos oss. I love! Är det mycket att göra är det roligare att jobba, så länge det funkar så klart..

Så, i fredags var jag ute med Henke o Co. Var inne på cardan, och de där trapporna är verkligen inget kul att gå i när man har alkohol i kroppen. Höll på att trilla, tog tag med höger hand och böjde min tumme riktigt illa. Den gör ganska ont -.-
Men får väl skylla mig själv!

Nu ska jag snart hoppa av, så för att inte pricka alla stolpar jag ska passera med pannan så kan det vara en bra idé att lägga ner mobilen!

Ciao!


Massa glädje!

2011-10-18 @ 12:25:33

Hello!
Insåg att om jag installerar blogg appen på min telefon kanske jag kommer börja uppdatera oftare.. Här är trots allt fortfarande folk som går in på den varje dag, så något skoj får jag väl erbjuda!
Sitter hur som helst på bussen till Ximena nu, hon hade lite nya grejer att uppdatera mig om! Förhoppningsvis blir det skitbra och ännu en sak löser sig.

Så, vad mer händer? Otroligt mycket men ändå ingenting, hängde ni med där?
Inte jag heller.. Men det viktigaste är ändå att jag mår otroligt bra och har lärt mig se förbi de jobbiga sakerna och bara bry mig om det bra i livet!

Nej, nu får jag lägga ner telefonen. Det regnar lite ute, dumt att gå med den uppe då!
Ha det nice gott folk.

Ciao!


RSS 2.0