Happy ever after

2012-08-25 @ 15:23:20
En vecka.
Så lång tid är det kvar på mitt jobb, sen slutar jag .. Därefter har jag inte en jävla aning om vad som händer. Återstår att se.

Men lite ångest är det får jag säga. Fine, dagarna i ända kommer jag ha till att göra i princip vad jag vill.. Men hur kul är det när jag måste göra det ensam?

Kanske är det dags att börja plugga. Det är ju trots allt något jag varit sugen på ett tag.
Men till vad?
Några tips?

Nej, inte jag heller.. Får väl kolla rundor och se om jag hittar något kul.

Inskriven på ams är jag igen iallafall. Mhm. Allas mardröm. Eller en del av den iallafall. Är ju inte helt underbart, men kan jag få jobb den vägen är det väl alltid något.

Sen börjar ju flytten närma sig :D Underbart!
Tänk vad skönt att komma till en helt ny lägenhet. Eller ja, inte ny - nyrenoverad iallafall. Något som ingen annan använt tidigare.
För det är ju så - allt som kommer finnas i lägenheten kommer att vara nytt. :D

Sitter för tillfället och ska ladda ner film. Men vad har jag ingen aning om. Eller ska jag börja på en ny serie?

Nä, tillbaka till det jag höll på med.
Fast först ska jag gå och hoppa på Robin, som sitter och kastar massa på mig :| Knasunge är vad han är..

MEN JAJA, Ciao :D

Danmark!

2012-08-11 @ 10:01:48
Hej igen!
Varit vaken ett tag nu då min babe idag åker upp till Piteå igen, så ville säga hejdå till honom. Hade väl visserligen varit vaken nu ändå, (ganska tidigt med tanke på att jag i princip aldrig förr gick upp självmant innan klockan 12), men har blivit så senaste tiden. Skönt!

Så, angående rubriken.. Idag ska jag till Danmark med min fina familj. Skönt att åka iväg på lite småsaker ibland och bara vara. Underbart. Får se vad dagen har att erbjuda..
Men tror även att jag skulle hem till herr&syster Nydahl och umgås lite ikväll, det var ett tag sedan.
Pappa ringde precis, så nu är det dags för mig att göra mig iordning känner jag. Retar mig en del att jag inte har någon jäkla aning om var mina nya solglasögon är. Förvånad? - Inte det minsta.

Ciao!

Nämen hej igen!

2012-08-08 @ 08:40:54

Jag skrev precis ett kort inlägg, men det försvann tydligen.
Hur som helst, det jag skrev är iallafall att jag tänkte passa på att säga att jag lever. Även om det inte är en enda jävel som läser den här bloggen längre eftersom jag ändå inte uppdaterar, så kan jag väl iallafall passa på.
Sitter ändå här just nu och gör absolut ingenting alls. Men det händer såååå mycket i mitt liv just nu, alldeles för mycket för att jag ska hinna skriva om det i detta inlägget - för även om jag bara sitter och glor så måste jag hoppa in i duschen strax.

Men jag lovar er att det ska komma ett långt inlägg om allting - snart!

Ciao.


RSS 2.0