Ont i mina fötter!

2012-12-21 @ 23:18:07

Precis slutat (mja, en timme sedan visserligen) jobba! 9.45-22.15. 12,5 h. Det gör ont i fötterna vill jag lova, men fasen vad kul det är! Trivs riktigt bra med dem andra som jobbar där också, så härligt gäng allihop :)

Sitter nu på tåget på väg till Landskrona av alla hålor ;) ska på hejdå-fest för Rebecka som ska åka till Thailand med Niklas. De där jävlarna ;) packa ner mig med!

Somnar dock snart känner jag så blir nog ingen långvarig kväll för min del haha.

Aja, ciao!


Julgran

2012-12-19 @ 16:31:00
Hahaha, jag missade att nämna den söta granen vi hittade när vi skulle köpa julgran!


xoxo

2012-12-19 @ 16:30:00
Precis kollat sista avsnittet av Gossip Girl :( Det är ändå en av de få serier där jag faktiskt tyckt det varit ett riktigt bra sista avsnitt! (One Tree Hill sög t.ex.) Älska Gossip Girl iallafall. Har varit en riktigt bra serie om jag får säga det själv, vilket jag ju faktiskt får i min egen blogg! Tur att jag har x antal andra serier att kolla vidare på iallafall, haha!
 
Har även hämtat ut mina efterlängtade Glossyboxar idag!! Den ena är den vanliga månadsboxen och sen är det en nyårsbox med 5 full-size produkter!
 

 
 
Decemberboxen;

Zoya Nailpolish 149:-/15ml
La Sultane De Saba Ginger Green Tea Body Lotion 269:-/150ml
Kiss Nails imPRESS Manicure 100-120:-/pkt
So Susan Micronized 8-Hour Eye Shadow Palette 129:-/st
Anatomicals Hot and Fiery B-Movie Body Clenser 79:-/300ml
Via Play Två månaders gratis TV & Film 79:-/månad
 
 
Nyårsboxen;
 
Kryolan Professional Make-Up High Gloss Lipgloss 139:-/4ml
Model Cheek + Lip Tint Rosy Red 155:-/10ml
BM Beauty Lash Thickening Mascara 179:-/8ml
Nails Inc. Nail Polish 149:-/10ml
Nyx Cosmetics One Night In Morocco 390:-/st
 
Nu saknas bara mina kläder sen är jag fit for fight till nyår! (om de passar mig vill säga). Klicka här om ni är sugna på att börja med Glossybox ni med! 
 
Nu är det bara 5 dagar kvar till julafton. Jag jobbar 12h på fredag, utöver det är jag ledig fram till tisdag. Så ska ta och fixa undan här hemma och så ska vi sätta upp hyllorna så vi kan få iordning i datorrummet tänkte vi. Har även börjat läsa andra boken i Fifty Shades Triologin på engelska, så lite tid kommer väl gå åt till det! I'm hooked.
 
Tanken är också att vi ska gå på bio på lördag, får se hur det går med det men isåfall ska vi kolla den nya, Hobbit. Ska bli intressant då alla kunder på jobb verkar ha väldigt delade meningar om den filmen. Är väl ännu en sån där antingen-hatar-man-eller-så-älskar-man-den-film. (satan vad det var svårt att skriva, haha!)

Ska ta och hoppa in i duschen nu innan jag ska börja städa iallafall.

Ciao!

Work!

2012-12-14 @ 12:39:00
Ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar inför jobb! Idag blir det jobb 14-00 & imorgon 10.30-22.15. Pengaaaar :D haha!

Blir inte mycket mys med min man dessa dagarna, men på söndag är han all mine iallafall!

Kände väl mest för att stoltsera lite för att jag har jobb, så något mycket mer har jag inte att skriva :D

Ciao!

Helt slut

2012-12-12 @ 21:49:30
Har äntligen fått se sista filmen i twilight sagan, och jag älskade den! Är ju en del skillnader från boken, men BRA skillnader förutom allt de tagit bort såklart. Böckerna är ju alltid bäst.
 
Innan dess var jag i Ekeby och träffade bästis och sustår. Även Jonas kom ut en sväng, som jag saknat honom! Skönt att få catcha up litegrann. :)

Just nu känner jag bara för att gå och lägga mig och sova, men min baby jobbar fortfarande och nojig som jag är så kommer jag nog inte kunna somna ändå förrän jag vet att han är påväg hem iallafall, haha. Älskade man <3
 
Ska jobba fredag & lördag. Fy vad det är skönt att ha kommit igång igen och ha något att göra! Underbaaaart.

Såg att ni var några som klickat på länken på fb, haha. Skoj ;)

Hur som helst. Nu ska jag nog ta och kolla avsnitten av Nikita, och även Once Upon A Time som senast kommit ut.

Ciao!

Min omgivning

2012-12-11 @ 23:27:27

Varning för ett inlägg fullproppat med känslor & kärlek.

Har fått väldigt många kärleksförklaringar från vänner, familj & pojkvän på senare tid och jag inser verkligen hur lyckligt lottad jag är. Jag har allt!

Min släkt är uppdelad på två i princip - där är den delen som gång på gång sviker en, ljuger, spelar spel och helt enkelt inte lärt sig hur man beter sig som människor verkar det som. Tack vare dessa människor uppskattar jag den andra delen hundra gånger mer. (Även om det är svårt att tro att jag hade uppskattat dem mindre utan den andra delen.)
Sen är det då den andra delen av släkten. Där man varje gång man ses verkligen är som en familj. Kärlek utstrålas överallt och man ställer upp för varandra i vått & torrt. Även om man knappt träffar vissa ens en gång om året, så vet alla var man har varann.
Självklart står man vissa närmare än andra, men jag älskar ändå allihop oändligt mycket.

Jag har en familj som jag älskar över allt annat. Skulle inte byta ut den mot något eller någon annan i världen och jag är sååå glad att just mina föräldrar är mina föräldrar. Min lillebror må vara jobbigt ibland, precis som alla syskon, men jag älskar honom lika mycket för det. Till min familj hör även syster, pojkvän & bästis.

Syster- vet inte var jag hade varit utan henne. Många säger ofta till sina tjejkompisar att "jag älskar dig likamycket som min egen syster" osv. Skillnaden här är att vi har inte varit bara vänner på många år. Vi bråkar som systrar, pratar som systrar, umgås som systrar, retar oss på varandra som systrar. Varför? Finns bara en förklaring och den fick jag skriven i min logg idag. Familj är inte bara genom blod. Det finns ingen annan anledning till allt det här än att Josefin är systern min egen mamma inte födde, men som jag fann när jag behövde henne som mest. Vi är inte "som systrar" - vi ÄR systrar, och jag vet nu att inget kan komma mellan oss, på riktigt. Aj lav jo!

Min pojkvän & sambo- Förstå att jag hittat en kille som har allt! Han får mig att skratta, han tar sig tid att lära känna mig, får mig att må bra och vilja vara den bästa människan jag kan vara. Känner inte att det finns något jag inte kan prata med honom om. Det är så skönt att vara tillsammans med någon som litar på en, & som jag känner att jag litar på tillbaka. Jag skulle kunna fortsätta i en evighet med att berätta hur mycket jag älskar honom, men avslutar med att lägga till ett extra plus - han är ju bara så jäkla snygg ;)

Bästis- Åh. Vad jag är glad att vi hittat varann. På riktigt denna gången. Så många intriger det varit men dem är som bortblåsta. Anya, bästa Anya! Jag blir så glad av dig! Det här är en tjej som sprider glädje vart hon än går (så länge hon inte är sur, då jäklar! :*) Det är så skönt att kunna spendera en hel dag med någon utan att egentligen säga något viktigt till varann. Bara vara och må bra. Vet att hon finns där för mig som jag finns för henne! Kan inte förklara hur glad jag är att vi verkligen är just det vi säger - bästa vänner. Jag älskar dig!!

Utöver dem jag skrivit om redan så har jag världens underbaraste vänner. Nämner inga namn så är inga glömda, som man säger. <3

Jag är så tacksam för alla jag är omringad av idag. Alla borde få ha vänner och människor omkring sig som er.

Tack för att ni alla bara är så bäst. You rock my world!


Bara ännu en vanlig torsdag!

2012-12-06 @ 15:39:33
Tjolahoppsan!

Precis kollat klart julkalendrarna, för det är ju faktiskt två att följa iår. Inte för att jag brukar kolla dem, men i år var ju bara ett måste.
 
Busat lite med bästis idag, var nere på AMS och sen åt vi en sallad hemma hos oss. MUMS!
 
Snart ska jag ta bussen till mitt tredje pass på filmstaden, superfun :D Enda jobbiga är att jag är trött som satan, men när är jag inte det egentligen? Måste finnas något att göra åt det.

Och JA, jag rör mig, tränar osv. Men det hjälper inte mycket vill jag lova. Och oavsett hur mycket eller lite (ja, även lagom) jag sover om nätterna tar det ändå inte lång tid innan jag vill sova igen. Börjar jag bli gammal tro? Haha, 22 år och 50års kris. Det är ganska illa.
 
Betalat in första delen till utbildningen idag, vilket är riktigt skönt. Men nojar att pengarna skickas fel, och det lär jag väl göra tills jag får höra från dem att de mottagit mina pengar. Phew.
 
Aja, nu ska jag försöka fixa till mitt tryne och sen bege mig mot jobb. Känns rätt så skönt att kunna säga så.
 
Ciao!

Första advent!

2012-12-02 @ 10:59:39
Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roooligt hurra!

Underbar vy från datorrumsfönstret! Fast ser ju tyvärr ut som att det börjar bli slask, så jävla tråkigt :/
 
 
 
 
Jisses, jag är verkligen alldeles för dålig på det här med att uppdatera. Inte för alla andras skull, men för min egen. Fint med minnen.
 
Hur som helst, det är första advent idag och jag ska snart iväg till min bästis med sustår och ha julstök! Exakt vad vi hittar på är för mig oklart, men jag antar att baka pepparkakor är en av sakerna? Haha. :)

2e December är det alltså nu, redan .. Imorgon ska jag till skolan i Köpenhamn och hälsa på, får även reda på redan då om jag har kommit in eller ej.. Så håller tummarna för ett positivt svar! Är alltså hudterapeut jag tänkt börja plugga till.

Väntar även på att chefen på SF ska höra av sig, då jag har fått jobb där. Så håll tummarna för att det sker snart, så att jag har något att göra om dagarna ;)
 
Vad mer kan jag berätta? Egentligen finns det hur mycket som helst, men eftersom jag aldrig uppdaterar så är det så mycket att jag inte vet var jag ska börja. Men jag märker på fingrarna att de saknat att skriva litegrann, de dansar över tangentbordet som att de inte gjort något annat under hela mitt liv, haha.

Har fått julpyntat och lite så iallafall, RÄTT så mysigt. Men enligt Robin är det "för mycket jul" .. hur nu något kan vara för mycket jul ;) haha. Han är ganska söt min sambo.
 
 
Ville skriva "ja, men jag ska bli bättre på det här med att uppdatera" (och nu skrev jag ju det såklart ändå) men jag vet likabra som (..ja, det är ju ingen som läster bloggen så inte lönt att skriva "ni") någon att det inte kommer bli så..

Så, jag tackar för mig, och så hörs vi när vi hörs :D

Ciao!
 

RSS 2.0