& så var det alla hjärtans dag.

2011-02-14 @ 17:38:51
Jag har alltid sagt att jag inte är mycket för att fira alla hjärtans dag. Tycker snarare man borde visa varandra vad man betyder varje dag.
Men jag har insett på senare tid att man kan göra både och. Ibland när det är stressigt så kan det vara bra att ha en dag när man får sätta sig ner tillsammans, äta mysig middag och tala om för varann hur mycket man älskar varann.
Nu har jag ju ingen pojkvän, och om jag håller mig till mina planer så lär jag inte ha någon till nästa alla hjärtans dag heller. Men visst hade det varit mysigt, speciellt en sån här dag...
Men om enda sättet för mig att hålla mig ovanför ytan just nu är att vara för mig själv ett tag, så får jag vara det. Insåg precis att jag snart varit singel i ett år, och jag njuter fortfarande.
Men hur som helst.
Alla ni kära och inte kära, partners och singlar ..ha en fin alla hjärtans dag!

Sjuk!

2011-02-08 @ 09:36:15
Ont i hela kroppen, feber, kan inte svälja. Det är stunder som dessa man inte vill bo ensam, ..haha. Ska iaf till läkaren vid 11, sen ska jag sova resten av dagen. Eller nästan iallafall.
Hungrig är jag också, men gör för ont att svälja för att äta något. Well well, nu blir det lite Gossip Girl och sen iväg.
Ciao.

fuldans.

2011-02-06 @ 22:58:10
Hahahahahaha, Olivers fula grejer han har för sig när jag är trött. Livar upp kvällen iallafall!

http://fuldans.se/?v=kgoybxqhql

don't want to!

2011-02-06 @ 22:53:14
Tror jag börjar bli sjuk. Som vanligt då alltså. :) Måste vara något fucked up med mitt imunförsvar för det här händer för ofta. Ont i hela kroppen har jag med.
Så nu ska jag kurera mig satan i det, för inte en jävla chans att jag tänker sjukanmäla mig fler dagar. Det går bara inte!

Precis kommit hem från mina föräldrar. Var och handlade tidigare idag och jag fick mig en del goda skratt.
Älskar att se mina föräldrar tillsammans för övrigt. Ibland blir man irriterad på dem, precis som alla andra ungdomar. Men jag älskar att se hur de tittar på varann ibland, håller om varann och talar om att de älskar varann. Det vill jag också ha en dag.
Nu ska jag ta och äta lite yoghurt och sen även lite krossad ananas, kan inte bli bättre. Sen är det dags för sängen. När jag kollat en film. Om jag hittar någon bra...
CIAO!

new look.

2011-02-06 @ 19:40:49
fick låna ps av min lillebror, söte! Sitter vid hans dator nu hemma hos mina föräldrar. Det fick bli som det blev med bloggen. Orkar inte riktigt fortsätta leka med stilen, haha.

Ska väl vara här ett tag till, sen blir det hemgång och sova!

2011-02-05 22:59

2011-02-05 @ 22:59:00
Gårkvällen blev lyckad! Hade en bra kväll med bowling som gick käpprent åt helvete och sen utgång. 
Kvällen slutade inte riktigt som jag hade hoppats och jag har insett saker jag önskar jag slapp. Jag måste dock säga att kvällen hade blivit ännu värre om det inte vore för Henke som kom springandes till undsättning. Vet inte vad jag skulle tagit mig till igår utan dig. You know I love you! Vissa tillfällen inser man verkligen vilka vänner det är som verkligen bryr sig. Igår var en sån kväll.
Dagen idag har bara spenderats med att göra ingenting. Och morgondagen kommer nog spenderas likadant. Ska hem till mina föräldrar iallafall så att jag har något att göra och underhålla mitt sinne. Film och lite sånt kan jag tänka mig att det blir. En mysdag iallafall! Fixa bloggen ska jag också ta och göra :)
Måndag morgon ska jag ringa läkaren och fixa tid och på kvällen blir det jobb.
.

monday, tuesday, wednesday and thursday, friday, friday, saturday and sunday!

2011-02-04 @ 11:54:46
Nu vill jag ha photoshop igen så jag kan göra om min blogg.. I mean, let's face it.. Jag är ju inte direkt rödhårig längre :( Haha.
Är för tillfället alldeles för lat för att resa på mig och åka ner i stan och handla dricka till ikväll. Alla banor är bokade och vi blir ett härligt gäng på 12 som bowlar, inte illa pinkat huh? :D
Kanske dags att resa sig upp iallafall, om jag ska få något gjort idag.
Well well, hoppas ni får en bra fredag folket :D 

CIAO!

bowling!

2011-02-03 @ 13:32:40
My first kiss went a little like this!
Pepp är jag. Precis bokat banorna till imorgon 22-23. Nu ska jag ner i stan och fixa lite biljetter och annat smått och gott, haha.
Ikväll blir det jobb till 01.30. Hur i helskotta jag ska komma hem från jobb är en mycket bra fråga dock.. Får se om jag kanske tar cyklen.. Hm.
Nej, som sagt. Now I'm off to the city!

Friiiiday night.

2011-02-02 @ 23:57:35
Hahahaha, fredag kommer bli bra jappjapp. Ska fira syster då ju, förfest hos mig och sen bowling och utgång. Kommer bli så satans bra, I can feel it :D Enda "problemet" är att jag bor i en etta & vi blir ju ..några stycken. Men det ska nog gå ändå :D Det viktigaste är ändå att syster får en bra kväll, för det förtjänar hon! 

Snart känner jag att det är dags att slänga mig i sängen. Imorgon ska jag till stan för lite ärenden och en fika, sen blir det jobb 16.45-01.30, woho!
Åh, jewla emma. Nu är jag sugen på glass med varma hallon ju :( dumma dig!
Ciaaaaaao.
Jag älskar dig. Massor. Min ängel.

Headache.

2011-02-02 @ 10:23:59
"Avvakta en vecka, har din huvudvärk inte släppt då så ring hit och boka en tid."
Ja, för det är ju verkligen så att det här är första dagen jag har huvudvärk... 

Hur som helst, så fyller min underbaring till syster 21 idag! Det ska firas i helgen med bowling och förfest hemma hos mig. Kul ska det bli minsann! Har inte träffat henne på länge nu känns det som :( Jag saknar min syster!!
Hoppas du får en bra dag älskling!
Nu ska jag återgå till att titta på film och hålla tummarna för att den dova huvudvärken håller sig dov. Har ringt till jobb och sagt att jag kan jobba ikväll, så inte fan tänker jag stanna hemma en dag till!

Wopidooo. Ciao!

Give me a break.

2011-02-01 @ 12:58:30
Jag är så trött på att må som jag mår just nu. Huvudvärk, skakis & det känns som jag har feber trots att jag inte har det.
Har haft huvudvärk hela morgonen men det har gått rätt bra ändå. Tills för en kvart sedan. Bestämde mig för att laga lite mat och ha med mig till jobb, plus något att äta nu innan.. När det var dags att krydda köttet fick jag kväljningar och jag kunde knappt stå på benen. Jag är hungrig som satan, så fattar inte. Min kropp börjar nog tröttna rejält på livet jag lever just nu. 
Och jag har inte råd att sjukanmäla mig från jobb heller, jobbar 5,5 timme ikväll. 

Sitter fortfarande här helt skakis och känner att det är dags att försöka få i mig lite mat. Mår jag inte bättre om en halvtimme får jag nog sjukanmäla mig trots allt... Suck.

RSS 2.0