fairytale

2010-10-17 @ 00:18:51
Precis varit en liten runda i stan med Petrabby. Linus var söt och erbjöd mig skjuts hem! :) Dags för mig att sova nu känner jag. Hade varit skönt att inte jobba imorgon och ha en utekväll idag. Mhm.

When you're afraid of gettin' hurt, it's easier to fall inlove with a fairytale than the truth.

ensamt

2010-10-15 @ 22:59:26
Har börjat fundera på varför jag flyttade hemifrån när jag visste att jag skulle bo ensam. Jag mår inte bra av att sitta ensam för mycket. Har blivit alldeles för social för det. Men allting är väl något man måste kämpa för, antar jag. Så det här är väl min kamp mot att bli den jag var innan.

jag gillar inte sjukhus

2010-10-15 @ 16:52:40
Jobbet 8-17 idag blev istället 8-10. När det var 5 minuter kvar av min rast mådde jag så illa så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Några minuter senare låg jag på golvet yr och skakade. Inte trevligt alls.. Fia fick köra mig till akuten. Självklart var det ju inget fel. Något måste det ju vara, det är inte första gången jag känner mig så yr.. Fick hur som helst göra lite tester och sen åka hem efter ca en och en halv timme med svaret att om det blev värre skulle jag komma tillbaka. Nu har jag legat och sovit sedan 13 ungefär & är fortfarande yr, men det börjar avta & det är dags att gå hem till mina föräldrar för att äta lite mat.

Vi ska även kolla upp lite som har med körkort att göra och fixa lite, sen ska jag hem och sova. Jobb 6-15 imorgon.

Ni som ska ut och göra stan får ha en fin kväll och dansa lite för mig med!

Ciao.

13-10-2010 x2

2010-10-13 @ 22:46:15
Nog lagom jobbigt jobb-pass. Har aldrig varit så nära att tappa tålamodet som ikväll. Fyfan vad människor kan vara dryga och otrevliga, det är ju helt skadat. Rätt glad att jag inte jobbade till längre än tio...

Nu är det iallafall snart läggdags, då jag ska jobba 8-17 imorgon, yay!

Ciao.

13-10-2010

2010-10-13 @ 13:09:56
Vaknade för en stund sedan. Nu när jag har några timmar till godo och den externa hårddisken för en gångs skull är inkopplad känner jag att det är dags att skriva om mitt CV så att det blir färdigt. Kanske hinner jag även söka lite jobb idag? Hade inte varit helt fel kanske.

Sen blir det jobb 16-21, så ska även hinna laga mat att ta med till jobb, och även hinna träna innan jag drar. Schemat är fullt idag känner jag. Skönt.

Nej, nu får jag ta och komma igång här. Ha en trevlig dag!

Ciao.

(y)

2010-10-12 @ 17:42:42
Jag har sovit bort hela dagen.
Skitbra.
Nu ska jag bara orka laga mat också.
Vilket jag absolut inte kommer orka.
Dö.

Just a city boy, born and raised in South Detroit.

2010-10-12 @ 11:31:42
Så mycket för sovmorgon idag. Eller, sovmorgon fick jag kanske, men meningen var ju att jag skulle sova halva dagen. Men så blir det inte när man har katter man måste hålla koll på efter kastrering! Något säger mig att my days att sova bort är över. Kan väl egentligen bara vara tacksam!

Så, ..vad som händer idag? Bra fråga, funderar fortfarande över svaret faktiskt. Mamma kommer hit senare iaf med silvertejp. That's just about it. Kanske borde se till att skriva klart mitt CV? Kunde ju vara en rätt bra idé faktiskt.

Var all denna skrivglädje kommer ifrån vet jag inte faktiskt. Men jag antar att jag bara ska se det positivt. Har jag börjat skriva i bloggen igen, så tar det väl inte allt för lång tid innan jag börjar skriva annat igen med!

Nej, leta någon film och äta lite annanas. Så börjar morgonen iallafall.

Ciao.

can we pretend that the airplanes in the nightsky are like shooting stars?

2010-10-11 @ 21:11:58
Jag och mina hårfärgningar, jag vet .. Men jag ska färga håret igen, ska bara låta det hinna bli lite starkare först. Vet precis hur jag ska ha det iaf.

 

Älskar det. Undrar varför jag färgade hela håret rött från första början egentligen.. Nej, såhär får det bli :)

Hämtade kisarna för några timmar sedan. De är båda två fortfarande helt groggy. Så jävla sööta. Och Oliver går runt med en tratt på huvudet. Det gillar han inte alls!

Ledig imorgon också, ska bli skönt. Kanske kan sova ut för första gången på en och en halv vecka? Haha. Kan vara dags.

Precis ätit mat också, och jag har chokladpudding i kylen som jag ska kränga. Sen funderar jag på Zumba, men jag vet ju hur det brukar sluta...

Ciao!


Veterinären.

2010-10-11 @ 13:55:49
Helloo.
Blev inte så mycket sömn i natt. Somnade väl vid tre och halv 7 imorse var det dags att dra sig ur sängen. Oliver & Pixel skulle till veterinären så jag hade inte så mycket val! Kan ju säga att det är lite tomt här nu utan två galna katter som springer runt!

Tackar Anya som körde mig dit och hem! Vid halv 5 är det dags att hämta dem. Hinner jag sova lite innan dess tro?

Efter veterinären drog jag ner till stan med Petra. Snackade en massa och hade trevligt. Känns som det var hur länge sedan som helst egentligen. Hm, så är det väl när man är vana vid att ses praktiskt taget varannan dag iallafall.

Överväger att skita i att vila och träna lite istället. Svårt val det där.
Fast ..sova kan man göra när man är död, right?

Ciao.

.

2010-10-10 @ 23:04:54
Can we pretend that airplanes in the
night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now.

Dans, fest, lycka.

2010-10-10 @ 14:38:31
"Jag har saknat det, för det var längesedan jag kände att jag hade fötterna på jorden och inte var någon annanstans hela tiden."

Satt och läste igenom några gamla inlägg. Jag hade ju stunder då jag var rätt filosofisk av mig, har jag insett haha.

Jag måste ju nästan bara berätta om gårdagen. Det var riktigt länge sedan jag hade en kväll som bara var glädje rakt igenom. Vi samlades några tjejer från jobb för att bowla, närmare sagt jag, Jenny, Jelena, Carrue, Jonna, Linnea, Natalie. Kan ju säga att det gick som det brukar för mig. SKITbra i början, och sen blir jag för kaxig och resten av kloten hamnar i rännan. Har nog aldrig vunnit på bowling alltså. Sen drog iallafall alla utom Jenny & Natalie hem till Jelena för att dricka och snacka lite, och runt halv ett eller ett så tog vi bussen ner till stan. Vad som hände innan vi hamnade på Tivoli minns jag inte riktigt. Men iaf, Tivoli - ett ställe jag inte satt min fot på, på snart ett år tror jag. Sjukt. Och jag har saknat det. Jävlar vilken stämning, och jävlar vad vi dansade. Sen kom även Tom & Tobbe och höll oss sällskap, massa trevligt. Tydligen hade jag slått David också fick jag veta nu, haha. Äsch, lite får han la tåla kan jag tycka! :D
Killar på dansgolvet är för övrigt för jävla komiska. Att ett nej är så svårt att förstå är för mig ganska konstigt. Hur som helst, så skulle jag kunna skriva en novell om gårdagen för det hände så otroligt mycket. Men jag antar att jag får vänta tills jag får tag i bilderna, så får jag visa er lite istället. Min kväll var iallafall slut tio över sju imorse när jag slängde mig ner i sängen.

Lycka. Tänk att ett skratt kan förgylla hela dagen.

Come, come baby. Come be my toyfriend, let me play with you!

I throw my hands up in the air sometimes!

2010-10-10 @ 12:51:43
Ja, det var ju ett tag sedan jag skrev här nu känner jag. Blev bara sugen på det för en sekund och tänkte - varför inte? Bägaren håller på att rinna över nu och det är rätt mycket jag behöver få ur mig. Men hur? Det var mycket lättare innan. Hände något, så pratade jag om det och det gick över. Men att lita på människor är verkligen inte det lättaste i dagsläget...

Det sjukaste som hänt är väl egentligen att jag insett att jag saknar vissa personer som en gång i tiden varit väldigt viktiga för mig. Jag trodde inte jag brydde mig om dem. Vi var så obetydliga för dem, så varför skulle inte jag bara skita i dem lika mycket? Men efter en händelse väldigt nyligen har jag insett att det inte är så lätt att bara stänga ute folk som man en gång faktiskt älskade. Även om det var många många år sedan.

Annars flyter livet faktiskt på riktigt bra. Man inser vilka människor som faktiskt är äkta och vilka som inte är det. Jobbar på som vanligt, egen lägenhet, två kisar och jag är sjukt nöjd med att vara singel ett tag. Varför leta efter något när jag vet att det kommer när det känns rätt? Finns ingen direkt mening med det :D

Vad jag mer ska säga vet jag egentligen inte. Mer än att jag mår så mycket bättre än jag gjort någonsin innan. Antar att man faktiskt blir starkare av att gå igenom kaos. Och jag har tröttnat på att ödsla tid åt att vara ledsen. Livet blir ju faktiskt så mycket roligare om man ser saker från den ljusa sidan ;)

Nej, nu är det nog dags att dra igång en film eller något. Senare idag blir det söndagsmiddag hos mina föräldrar, kyckling. Mumma.

Och jag måste säga att jag diggar det faktum att jag inte skrivit på mer än en månad, men ändå är det folk som besöker bloggen varje dag. Haha, nyfikna perhaps?

Ciao!

RSS 2.0