Puss

2010-02-27 @ 21:25:02
Sitter hemma hos petra för tillfället. Snart blir det jobb. :)
Gårkvällen var riktigt bra. I like it. <3

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg liksom, hehe. Nu ska jag gå. Ciao!

hopp.

2010-02-25 @ 10:13:08
Vissa dagar är bättre än andra. Mycket bättre. Idag är en sådan dag. Jag går runt med leende på läpparna och känner en massa hopp och längtan. Idag är en bra dag. Och det kommer morgondagen och lördag också bli. Jag bara känner det på mig liksom.

Bio ikväll med mamma - som jag ska bjuda på.

Idag är en bra dag!

kommentar.

2010-02-24 @ 00:31:28
Postat av: petra

så du är inte kär i mig? :(..

 

Klart jag är. You're my one and only. <3


Kär? Neh.

2010-02-22 @ 21:03:03
Jag vill bara understryka att inlägget innan detta inte handlar om en kille. Första raden gör kanske, men jag är inte kär. Det handlar om en tjejkompis som lyckats få mig på fötter utan att ens behöva göra speciellt mycket mer än vara sig själv och få mig att skratta 24/7.

Off balance.

2010-02-22 @ 01:30:41
Helt sjukt hur någon kan få en så totalt ur balans. Jag har aldrig varit med om det förr. Det skrämmer mig lite.

Jag är gladare än jag varit på mycket länge, tack vare en viss person. Det är galet hur någon kan få en att må så bra, skratta och känna sig totalt säker i sig själv, bara genom att finnas i närheten. Jag kan säga precis vad som helst, utan att känna att jag blir dömd. Kan vara mig själv rakt igenom - det vill säga totalt störd, fnittrig och galen - utan att vara rädd för att bli illa omtyckt. Jag har saknat det, för det var längesedan jag kände att jag hade fötterna på jorden och inte var någon annanstans hela tiden.

Imorgon blir det jobb och sen träning på kvällen I think. Hoppas jag på iallafall. Det hela beror väl egentligen på om jag kommer ihåg att ta med mig träningsväskan. Annars får jag se vad jag hittar på, men dagarna känns inte fullt så sysslolösa längre. Efter att ha spenderat mer än ett år på att bara ligga inne och glo på film, eller festa är det rätt skönt att göra saker som inte innebär att bara sitta still.

Nu är det nog dags för mig att sova känner jag. Så att jag är pigg till jobb ;D

Godnatt vettja!

mys.

2010-02-20 @ 03:18:03
Sitter knappt vid datorn längre, så som vanligt är bloggen inte så jätte tilltalande direkt.
Jobbat tre stängningar i rad, helt klart de softaste och roligaste dagarna på jobb hittills. Skulle jobbat i natt med, men är sjuk. Börjar bli riktigt trött på att vara sjuk nu. När jag väl blir frisk hinner jag vara det i två veckor, sen slår det till igen. What's the deal?
Hur som helst, här sitter jag nu och ska strax gå och lägga mig. Har inte haft mycket till liv de senaste dagarna då jag är en stor sömntuta och har sovit hela dagarna efter och innan jobb. På något sätt är det bara ..skönare att sova. Allting känns så lätt bland drömmarna. Speciellt de drömmar jag haft den senaste tiden. Bara, ..mysiga kärleksfulla drömmar, av någon anledning.

Snackade förresten med Petra för en stund sedan i telefon. Eller ja, kanske en timme sedan. Hon är ju söt den tjejen, haha! Förvirrad är hon ibland ;* Men hon får en att le iaf. Imorgon ska vi hem till Ojja och basta (är det planerat iaf) och äta Taco. Mums!

Annars är jag ledig i helgen, och jobbar förmiddagar nästa vecka. Får se vad det händer för kuligt då. Men med tanke på senaste tiden kan jag tänka mig att kvällarna kommer spenderas på Olympia, haha.

Nu är det dags för sömn. Ciao!

We are the world.

2010-02-15 @ 17:18:21
Förmodligen har ni redan hört om det här, men jag bara måste uppmärksamma den.
"We are the world" spelades in för 25 år sedan, och nu har de spelat in den igen. Denna gången för Haiti. Det är galet hur en låt kan väcka så mycket känslor, men den här är underbar. Absolut en av världens finaste låtar.
Jag älskar det faktum att folk går ihop för att hjälpas åt tillsammans.

Dessutom gillar jag det faktum att de har kvar Michaels solo i låten.

Lyssna och njut:

Nostalgi.

2010-02-11 @ 13:10:25
Jag satt och letade efter en sak och föll in på mappar med en massa gamla bilder och blev lite nostalgisk. För det första, varför slutade man ta så mycket bilder? Det är kul att ha och kunna gå tillbaka till. Och för det andra, varför var allting så mycket roligare för några år sedan? Allt man kunde göra då och skratta röven av sig samtidigt, fungerar inte längre. Det suger, tycker jag.

Berg- och Dalbana.

2010-02-10 @ 01:19:33
Snacka om att den senaste tiden har varit helt skruvad. Detaljer orkar jag verkligen inte dra upp, men svek, lögner, skratt, tårar, glädje, ensamhet, dödsfall.. När de säger att livet är som en berg- och dalbana ljuger de verkligen inte. Även om det inte varit många uppförsbackar.

Ikväll har jag jobbat. Massa flumm blev det och jag gillar det. Vet inte vad jag ska skriva mer om det egentligen, haha.

Förra helgen var det utgång på fredagen med Jeppe & Krille. På något jävla sätt hamnade vi inne på Harry's, och jag gillade det stället starkt. Var hemma halv 7 på morgonen.
Dagen efter var det fest för Ninnie & Danne. Jag trivs som fisken i vattnet med dessa människor. Kvällen slutade ju som den gjorde till slut, men ärligt talat är jag glad för det. Jag känner ingen saknad direkt, finns inget att sakna.

Sen började jag även prata med en förlorad vän den kvällen, Petra. Ih, lycka. Dagen efter snackade vi på msn och det kändes lika bra som det alltid gjort. Imorgon ska jag träffa henne och en av hennes killkompisar i stan, hon har ju sina idéer den tjejen... Haha! Svarta sopsäckar ftw!

I helgen är det fest och kalas, där jag lär vara nykter, och jobb på söndag.

En liten uppdatering iallafall, hope you're happy. (:
Nu design btw, ser ni inte den så tryck F5.

Det är inte så kul att kämpa för något om man är ensam om det.Och förresten. Hur fan kan man sjunka så lågt? Jag trodde verkligen på dig, men nu ger jag upp. Skyll dig själv, du har bränt dina chanser. Förstår inte hur jag kan vara så korkad och verkligen vilja tro det bästa om människor. Jag ska sluta bry mig så jävla mycket, vad är meningen liksom?

RSS 2.0