Vårkänslor.

2010-03-30 @ 10:26:55

Det är rätt skönt att inte längre ligga och sova hela dagarna känner jag. Ibland saknar jag dock skolan, det var rätt skönt ändå alltså..

Och vädret går det ju inte att klaga på direkt. HUR UNDERBART LIKSOM?! Sjukt nice. Gillar inte att pappa kom och sabbade mina förhoppningar till fint väder till helgen, men äsch. Man kan väl ha det bra ändå. Njuta av värmen medan den är här, vem vet när den försvinner? -.-

Ska snart iväg till jobb. Börjar bli sjuk men jag kämpar på ändå. Ska träffa Ninnie ikväll en stund också, var ett tag sedan det bara var vi två. Och på torsdag ska jag träffa Anya, myspys. Helgen innebär mys den med. Skulle egentligen iväg på lördag, men så blir det inte nu. hrm. Men helgen kommer bli bra ändå känner jag :) Umgås med Emilie, Kasper och Johan en dag är det tänkt, får hoppas att det blir av också! Hade varit riktigt kul, en knasig kombination haha.

Hm, ska ta bussen om en halvtimme.. känner att det kanske är dags för mig att gå upp och äta något innan jag slöar bort hela tiden här nu. Vill ni komma och hälsa på så jobbar jag mest troligt i Driven idag, så kom med bil! :D Haha.

Ha en fin dag sötnosar.


Mhm.

2010-03-28 @ 20:52:06

Jag tror jag är kär. Eller egentligen vet jag att jag är kär. Mh.


Godnatt?

2010-03-23 @ 06:53:31

Jag har varit vaken hela natten och jag är hungrig som en gnu. Men istället för att äta är det minsann dags att sova! Men å andra sidan är jag rätt glad att jag inte fått någon sömn. :*

Så ja, nu ska jag sova är det tänkt. Om några timmar ska jag upp och duscha och sedan träffa Kasper några timmar innan jobb eftersom han då befinner sig på AD. Bah, fryser så jag skakar för tillfället, haha.

Tänk vad sjukt att en persons ord, kan göra hela ens dag bra.

Och förresten Petra, jag saknar dig. Glöm inte att jag stöttar dig genom allt :*


Bloggtorka. Som fan. Typ.

2010-03-19 @ 19:54:34

Hejhej.

Precis som rubriken säger och som ni säkert har märkt - bloggtorka för hela slanten. Men nu tänkte jag iallafall slänga ihop ett litet inlägg, ..som vanligt alltså.

Kan ju berätta lite om jobb. Först och främst blev jag "fast anställd" (som det egentligen inte heter längre) efter bara knappt 2,5 månad. Rätt skönt. Och nu jobbar jag som in i bomben. Dock ledig en hel del dagar nästa månad, men jobbar också därefter de dagar jag väl jobbar. Långa dagar med andra ord - men pengar ;D Haha.

Sen jaa... jag vet inte. Vad har jag gjort den senaste tiden? Umgås mycket med petra, jobbar ju som sagt. Har även varit i Allerum hos Kasper&Alex två dagar. Jobbar i helgen 8-17, och sen söndag kväll ska jag träffa Oliver är det bestämt. Måndagen är jag ledig och den spenderas med Kasper i Allerum då vi ska passa en 14veckors labbe/golden. Mwhii :D I love hundar.

Annars vet jag inte riktigt vad jag ska berätta för er. Livet flyter på för det mesta. Jag är liksom sådär glad och sprallig hela tiden. Har nog insett att livet är för kort för att slösas bort på bråk och tårar. Äsch. (:

Nu är det dags för mig att glo lite film, sen ska jag minsann sova rumpan av mig. Min säng är epic, för att sno ett petra-ord, haha :*

Ciao!

Jag älskar dig & du klarar detta. Det måste du.


Hahaha.

2010-03-07 @ 01:16:00
Efter 1.40 minuter i telefon utbrister Daniel: Fan vad jag blev pigg nu. Jag skulle ju lägga mig ner och sova men det gick inte så bra.
Marielle: Kan bero på att vi fortfarande snackar..... (y)

Allting blir så mycket roligare när man är trött, hahahahaha.

Biobesök

2010-03-03 @ 13:19:45
Inne på biografen vid kiosken:
Tias: Jag ska nog köpa en stor pommes.
Petra: Då kanske du ska gå till Max istället?
Tias: Men jag menar ju varma chips!
Millan: Aha, ska du köpa dig en stor pommes sen då?
Tias: Men sluta nu!
Millan: Jag lovar att du kommer säga det sen när vi ska handla också!
Tias: Nej, verkligen inte. Jag sa ju fel!
Detta fortsatte jag och petra köra med i tio minuter till. Efter en halvtimme var det dags att köpa snacks för att gå in i salongen:
Tias: Hejsan! En stor pommes tack.
Kassörskan: Ehm, menar du chips eller popcorn?
Tias: Pom.... Chips menar jag...
Millan&Petra: HAHAHAHA.

Filmen var för övrigt bra. Men jag kommer inte ihåg vad den heter just nu..

RSS 2.0