Just another day.

2011-05-10 @ 12:30:33
En jobbig känsla i magen idag. 
Vaknade upp efter att ha drömt en grymt mysig dröm, men killen jag drömde om var så sjukt oväntat så jag kan egentligen inte sluta skratta åt det.
Förutom det så har jag även sett att jag jobbar fyra helger i rad. Och på lördag kan jag inte ens jobba, men har fått en natt-tid iallafall.. Får nog ta och fixa det när jag kommer till jobb senare.

Har legat och kollat på serier fram till nu. Min kise är ute, så jag kan inte gå hemifrån ännu. Men vid tvåtiden ska jag träffa petra och vid fyra blir det jobb. 

Vad har jag mer att berätta för er?
Ingenting egentligen.

Leende guldbruna ööööögon.

2011-05-02 @ 00:25:24
Jag mår bra. Så jävla bra.
De senaste dagarna har varit så roliga att de lyft upp allting just nu. Min syster, min familj, mina vänner. Är så glad för allting. Mest av allt för att jag faktiskt vet att jag aldrig kommer förlora mongot till syster. Det är bara vi det där, "kiss and make up", fast inte riktigt lika intimt kanske. 
Hur som helst. Har precis laddat upp en maaaassa bilder från Valborg på facebook, deklarerat och även börjat ladda upp lite filmklipp.. Ska jobba klockan 7 imorgon bitti, tror ni kanske det är dags för mig att sova?

För det tror minsann jag.

Godnatt! :D


Älskar dig. Obeskrivligt mycket. Syster. Fina du. <3

RSS 2.0