Filmtips

2011-03-23 @ 21:00:46
Jag ser ganska mycket film nu för tiden. Har därför funderat litegrann på att göra lite inlägg med massa olika filmtips. Skriva om filmerna och skriva vad jag tyckte om dem, eller?
Ah, inte så många som vet att bloggen är igång ändå, så blir väl mer som en kul grej :D

-

2011-03-16 @ 20:32:30
Som vanligt när jag inte känner att jag kan vända mig till någon blir det bloggen jag vänder mig till. Sen om det blir att jag publicerar inlägget eller inte, det återstår att se hur innehållet formar sig efter mina fingrar.
Sitter för mig själv och lyssnar på musik. Det var längesedan jag lyssnade på musik såhär, och bara njöt. Har hållt igång som satan nu den senaste tiden.
Mitt humör är inte att leka med just nu. Jag tåler inget längre, överreagerar och jag vet inte. Jag inser att det finns personer jag helt enkelt inte riktigt klarar av längre. Förhoppningsvis är det bara en period.
Jag känner inte att botten har något slut längre. Jag vet inte hur länge jag kommer falla innan jag hittat något att ta tag i och dra mig upp igen. Jag känner inte att jag vågar lita på någon alls längre.

Jag kämpar varje dag, på med leendet och bort med det tråkiga. Men det syns igenom alldeles för ofta nu för tiden. Jag tycker inte om det.

Jag har så mycket jag vill få ur mig, men som jag inte kan få ur mig eftersom jag inte vet vem jag ska prata med.

The thing about movies.

2011-03-03 @ 22:02:41
You meet thousands of people, and none of them really touch you. Then you meet one person, and your life is changed. Forever..

Jag har alltid älskat filmer, musik & böcker. Det är dit jag vänder mig när jag mår dåligt och inte vet vad jag ska ta mig till. 
Musik kan få vilket humör som helst kännas tio gånger starkare, eller ändra ditt humör helt.
En bok, där man själv bygger upp en bild framför sig om hur allt ser ut. Det kan vara dig själv boken handlar om. För när du läser den, är det bara du där.
En film, ser man en film behöver man inte tänka lika mycket. Allt serveras framför en, och istället kan man bara njuta. Se det som en annan persons upplevelser. Ta vara på det, lära sig. 

Jag älskar känslan av hopp jag får när jag ser en film som t.ex. Love And Other Drugs. Den om någon film speglar äkta kärlek, iallafall i mina ögon. För vad kan väl vara äkta kärlek annat än när man känner att trots att man vet att det man har framför sig kommer bli jobbigt, så är det ingenting upp emot hur det hade varit utan personen.
Jag blir så varm, inombords. Så glad, lycklig.
Jag har varken haft det lätt eller svårt i livet. Precis som de flesta andra. Men hur jag än mått, har jag alltid vänt mig till film, musik & böcker. Och jag lär så förmodligen också alltid göra.
Ciao.

RSS 2.0