It's not worth it feeling like a follower.

2011-04-03 @ 12:27:54
I'm just saying. And I'm kinda sick of it by now.
Igår var en bra dag! Vid två kom folket hem till mamma och pappa, och pappa drog vidare hem till Kent för lite gambling och bira. Vi fick göra ansiktsbehandling och njuta av ett mycket trevligt sällskap! Blev inget beställt för min del denna gången, men det var ju i vilket fall som helst inte sista gången! Och nästa gång blir det smink!! Ska bli så kul!

Efter det satte vi oss och snackade i vad som kändes som tio minuter men visade sig vara tre timmar. Då vi började bli hungriga fixade mamma det sista på maten, jag ringde pappa och sa att de kunde komma och äta och sen satte vi oss 9 pers i vårt vardagsrum och åt oslagbart god middag. Det är något med just det här sällskapet som gör att man går därifrån med träningsvärk i magen, älskar att skratta med dem.

Efter att ha ätit och låtit maten smälta så satte vi oss i soffan ett tag tills det var dags för mig att vandra hemåt. Väl hemma pussade jag lite på Pixie och somnade gott på kudden!

Idag vet jag inte vad som händer. Säger alltid att det är dags att städa, men just de dagarna kommer jag ingenvart. Nu när jag ändå inte har något planerat borde jag kanske trots allt passa på!

Nu får ni ha en fin söndag allihop!

Ciao!

Livet just nu

2011-04-02 @ 11:33:52
Än så länge blir det inget med det där med filmerna, för jag har varken tid eller ork haha. Händer så satans mycket nu för tiden, men jag gillar det.
Vissa dagar är mycket bättre än andra. Jag ska inte ta ut något i förskott, men en liten del av mig hoppas ändå att gamla jag är på väg tillbaka. Jag håller tummarna för det iallafall. Må så som jag har gjort den senaste tiden är inte alls kul..

Ja, så vad ska jag berätta då? Jobbet på Donken börjar kännas bättre då folk faktiskt börjar fatta att jag är trött på att inte utvecklas det minsta. Men samtidigt, vissa är så totalt blanka i huvudet att det är sjukt. Stå och trycka ner en person på vissa sätt, det är inte alls okej.
Söker dock samtidigt en massa andra jobb, och funderar även på att plugga till höst. Ska ta och fixa papperna ikväll tänkte jag så att jag kan få iväg dem! :)
Annars då.. ja, jag ska snart hem till mina föräldrar. Mammas kusin Susanne kommer ner för att hålla i ett aloevera party klockan två, och senare blir det massa god mat. MUMMMMMS.
På onsdag ska vi hem till Elisabeth för ett smyckesparty, sooooom jag längtar istället! Det ska bli så skoj.
Händer även lite saker runt mig just nu som jag inte kan skriva om i bloggen, men som gör mig väldigt glad för tillfället. Det är dock en hemlis och får hålla sig så ett tag till framöver!
Nej, nu ska jag sminka mig och göra mig klar, sen drar jag hem till mina föräldrar!

Ha det bäst folks!

Ciao :*

RSS 2.0