Lite ledighet på G!

2013-08-20 @ 19:28:02
Åh, jag har så mycket jag vill berätta. Men det är inte riktigt dags att skriva det ännu :D men jag vill vill vill!
 
Tisdag idag. Innebär alltså att imorgon är det Onsdag. Och nej, det hade ni inte vetat om jag inte hade skrivit det. Snällt va?

Imorgon väntar klienter, business och permanent ögonfransböjning, torsdag klienter och fysik och på fredag ska vi ha lite soft-städdag. SEN ÄR JAG LEDIG IFRÅN SKOLAN I 9 DAGAR! Eller ja, "ledig".. jag har ett arbete att skriva på, men förhoppningsvis tar det inte hela veckan och jag behöver iallafall inte gå upp 5.30 på morgonen och sätta mig på ett tåg i över en timme! wihuuuuuu.
 
Och nu... känner jag för att göra absolut ingenting. Och det är precis det jag tänker göra också. Så, ciao!

stora planer!

2013-08-16 @ 06:20:25

Mycket har hänt på mycket kort tid. Idag är det 3 månader sedan världens bästa faster lämnade oss. Fattar ni, 3 MÅNADER?! Jag börjar sakta förstå att jag faktiskt inte kommer träffa henne igen.. Det vill inte riktigt komma in i huvudet. Åh, vad jag saknar dig! :'( <3

Jag har känt ett tag att jag måste komma iväg en lite längre tid, vara borta från all stress här hemma och kunna fokusera på något annat ett tag. Äntligen är planerna igång och jag är så hypad!! Vill inte jinxa något så mer kommer när det verkligen satt igång på riktigt. :)

Fredag, sista skoldagen för veckan. Prov och mikrobiologi står på schemat och efteråt får jag äntligen träffa syster och bästis, som jag saknat så mycket! Dags för frukost och sen sätta mig på tåget. Hoppasni får en bra dag! Jag ska försöka att inte tänka så mycket...

Ciao!


RSS 2.0