It's not worth it feeling like a follower.

2011-04-03 @ 12:27:54
I'm just saying. And I'm kinda sick of it by now.
Igår var en bra dag! Vid två kom folket hem till mamma och pappa, och pappa drog vidare hem till Kent för lite gambling och bira. Vi fick göra ansiktsbehandling och njuta av ett mycket trevligt sällskap! Blev inget beställt för min del denna gången, men det var ju i vilket fall som helst inte sista gången! Och nästa gång blir det smink!! Ska bli så kul!

Efter det satte vi oss och snackade i vad som kändes som tio minuter men visade sig vara tre timmar. Då vi började bli hungriga fixade mamma det sista på maten, jag ringde pappa och sa att de kunde komma och äta och sen satte vi oss 9 pers i vårt vardagsrum och åt oslagbart god middag. Det är något med just det här sällskapet som gör att man går därifrån med träningsvärk i magen, älskar att skratta med dem.

Efter att ha ätit och låtit maten smälta så satte vi oss i soffan ett tag tills det var dags för mig att vandra hemåt. Väl hemma pussade jag lite på Pixie och somnade gott på kudden!

Idag vet jag inte vad som händer. Säger alltid att det är dags att städa, men just de dagarna kommer jag ingenvart. Nu när jag ändå inte har något planerat borde jag kanske trots allt passa på!

Nu får ni ha en fin söndag allihop!

Ciao!

Era åsikter

Jag lyssnar på dina åsikter:

Vad heter du?
Kommer du tillbaka?

Hur kan jag få tag på dig? (publiceras ej)

URL/Har du någon egen blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0